Verbouwing week 6 & 7

Week 6 en week 7 van de bouw waren zo druk dat we ze even hebben samengevoegd.

Het is bijna niet te bevatten hoeveel er gebeurd is in deze 2 weken en moeten we er iedere dag bovenop zitten om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, wat een super resultaat heeft.

Het kost enorm veel tijd en daarom willen wij via deze weg onze vrouwen, familie, vrienden en de mensen/ dingen die nu een wat lagere prioriteit hebben dan straks als de bouw klaar is, bedanken voor het begrip dat we nu even minder tijd hebben voor jullie. Bij deze super bedankt voor jullie steun en begrip.

Wat betreft de bouw gaan we als een speer en zijn we op dit moment al bezig met de afwerking. Alle muren zijn geplaatst en alles is voorbereid om te worden aangesloten. Onze eyecatcher, de bar staat ook al op z’n plek en daardoor heeft de zaak z’n vorm al gekregen. Er wordt druk gewerkt aan de afwerking van de bar, wanden, toiletten, keuken en het plafond. Ook is maandag de geluidsbox volledig klaar als het acoustisch glas wordt gezet in onze voorzetpuien. Vandaag wordt tevens het plafond gespoten met een acoustische spray waardoor de nagalming zal verdwijnen en we geen “kippenhok” effect hebben als de zaak druk bezet is. Kortom; veel gebeurd en het einde is in zicht.

De afgelopen 2 weken is voorlopig al het personeel aangenomen waarbij we Fabien, Sellu, Sharon en Bastien hartelijk welkom heten in ons team. Volgende week hebben we diverse dagen ingepland op een andere locatie voor trainingen op het gebied van koffie keuken en teambuilding. Tevens zal de kaart worden vastgesteld en gemaakt worden waarbij we de menukaart definitief gaan maken.

Zelf hebben wij deze week al wat extra training gehad over onze koffiemachine en het gebruik ervan, de wijnkaart vastgelegd en tevens het muzieksysteem, kassasysteem en geluidsysteem definitief gemaakt zodat deze kunnen worden geplaatst. Ook is de belettering op de ramen geplaatst waardoor je al een klein beeld krijgt van ons concept.

Wederom dus een drukke week voor de boeg en zal de bouw zich weer verder vorderen zodat we wellicht deze week een definitieve datum kunnen vastleggen voor de opening.