Verbouwing week 5

Week 5 van de verbouwing, de drukste week tot nu toe.

Niet alleen waren de bouwers superdruk bezig met het dichtmaken van alle wanden en plafond, zodat deze gevuld konden worden met speciale geluidsdichte vulling. Ook hebben wij de hele week sollicitatiegesprekken gehad die uiterst prettig zijn verlopen.

Wij heten dan ook alvast met veel genoegen welkom bij ons team; Edgar, Ruby, Moniek, Erwin, Liza, Mona, Yvonne, Naomi, Lisa, Michelle, Isa, Fleur, Louis, Sameer en uiteraard Boris die al eerder was aangenomen. Wij zijn zeer blij om straks met deze mensen te mogen samenwerken en zijn ervan overtuigd dat wij een superteam hebben klaarstaan voor al onze gasten.

De bouw is wederom voorspoedig verlopen en op schema. De eerste binnenmuren zijn gezet en zullen deze week allemaal op z’n plek staan zodat we eindelijk een beeld krijgen van hoe de zaak er in het echt uit gaat zien. We kunnen niet wachten om ook daadwerkelijk aan de afwerking te beginnen.

Aan het eind van de week zal tevens met de bouw van de bar begonnen worden en zullen er al diverse werkzaamheden betreffende afwerking gedaan worden.

Afgelopen woensdag hebben wij tevens een horeca-overleg gehad met bijna alle horecaondernemers en de burgemeester. Wij danken bij deze burgemeester Erik Boog voor deze uitnodiging en zien de samenwerking met hem en alle andere horeca ondernemers met plezier tegemoet.