Proefkoken koks

Vandaag hebben wij met ons hele koksteam een groot deel van ons menu bereid. Onze dank gaat uit naar onze leverancier VHC Jongens waar wij gebruik mochten maken van hun keuken aangezien de onze nog niet klaar is.

Het was een zeer leuke dag en vooral leerzaam en tevens een perfect teambuilding moment. We hebben zeer genoten van de verrassende gerechten en zijn nu al trots op ons team dat zeker een grote toevoeging gaat creëren wat betreft het huidige aanbod in Diemen en omgeving. Naast dat we mooie gerechten hebben gezien, was het zeer nuttig om de koks aan het werk te zien en hebben we zeker ook veel lol gehad en waren de koks erg enthousiast over deze dag.

Onze menukaart zal gaan bestaan uit de “klassieke” gerechten met net dat beetje extra, en zeker ook verrassende nieuwe gerechten die je niet zo snel qua prijs, kwaliteit en presentatie zal verwachten van een Grand Café. Men zal merken dat je met een beetje extra aandacht, kwaliteit en passie voor dezelfde prijs veel meer kan krijgen dan hoe het nu in het algemeen bekend is. We hebben vandaag gezien dat koken met passie geen grenzen kent. Bedankt daarvoor jongens!