Opening 7 mei 2016 !!

Na 1,5 jaar voorbereiding en 2 maanden bouwen kunnen we eindelijk de openingsdatum bekend maken;

7 mei 2016 !!!!!!!

Wij laten dit uiteraard niet zomaar gebeuren. Er is nagedacht om iedereen op een speciale wijze kennis te laten maken met ons gloednieuwe Grand Café. Er is een programma van 7 dagen neergezet als openingsweek. Hierdoor kan iedereen op z’n gemak of uitbundig ons Grand Café bezoeken. Het (voorlopige)programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 7 mei

09:00-11:00 – Ontbijt € 2,50

We beginnen de dag zoals iedereen met een ontbijt. Dit ontbijt wordt u aangeboden voor de speciale openingsprijs van € 2,50. Het ontbijt bestaat uit een vers gebakken croissant met boter, kaas, jam en een gekookt ei. Ook is de koffie of thee inclusief.

12:00-17:00 – Kinderactiviteiten op het plein

Op het marktplein bij ons voor de deur zullen diverse kinderactiviteiten worden georganiseerd die uiteraard gratis toegankelijk zijn. Ons terras is geopend zodat de volwassenen goed zicht op de kinderen hebben onder het genot van wellicht een kopje koffie, glaasje fris of een heerlijk biertje, wijntje of meer..

17:30-20:30 – 3 gangen diner € 22,50

Voor de speciale openingsprijs van € 22,50 pp hebben wij een speciaal  3 gangen keuze menu samengesteld. Dit menu zal bestaan uit diverse vlees, vis of vegetarische gerechten zodat er keuze voor iedereen aanwezig is. Ook voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar hebben wij een speciaal menu gereed staan voor de prijs van €9,50 per kind. Kinderen tot en met 4 jaar eten gratis mee. Wij raden u aan om tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. =RESERVEER HIER=

21:00-02:00 – Groots openingsfeest met diverse artiesten

Om 21:00 gaat het los! Iedereen is welkom op deze gezellige avond en de toegang is gratis. Er zullen diverse optredens plaatsvinden van o.a. Robert Leroy, Patrick van Veen, Danillo en nog veel meer verrassingen die de 1e avond van Grand Café Cheers geschiedenis zal maken.

Zondag 8 mei

11:00-13:30Moederdag brunch met live muziek

Uiteraard vergeten wij de moeders niet, integendeel zelfs. Wij hebben een heerlijke brunch klaar staan voor de hele familie. Tijdens deze brunch zal er live muziek zijn door Armand Fuchs, met hits van Tom Jones, Lou Rawls, Engelbert Humperdink en vele andere bekende artiesten. Voor alle moeders hebben wij tevens een leuke attentie klaarliggen om deze moederdag onvergetelijk te maken. De prijs voor deze Brunch bedraagt € 24,50 pp, kinderen tussen de 5 en 12 jaar betalen € 12,50 en  de allerkleinsten tot 5 jaar eten gratis mee. Er zal keuze zijn uit talloze verrassende gerechten. Wij raden u aan om tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. =RESERVEER HIER=

14:00-17:00 – Kampioenswedstrijd Ajax live op 5 schermen met live muziek

Ajax wordt uiteraard kampioen op 8 mei. Ook dit willen wij niet voorbij laten gaan in onze openingsweek en daarom zenden wij deze wedstrijd live uit op 5 grote schermen. Het bier zal tussen 14:00 en 17:00 extra goedkoop zijn; € 1,50 voor een vaasje! Rondom de wedstrijd zal er live muziek zijn en diverse hapjes zullen in de rondte gaan. De mooiste wedstrijd van het jaar kijk je toch niet alleen? Gezellig bij Grand Café Cheers!

19:00-22:00 – Moederdag diner met live muziek

Voor de moeders die de brunch te vroeg vinden of andere plannen hebben is er gedacht aan een iets uitgebreidere versie; het moederdag diner! Dit 4 gangen keuze menu wordt spectaculair, met tevens live muziek van Armand Fuchs die rustig zal beginnen maar langzamerhand de gezelligheid zal creëren om deze moederdag tot een groot feest te maken. Uiteraard hebben wij voor de moeders weer een leuke attentie klaarliggen en zal het diner met uiterste zorg bereid worden door onze chefkoks. De prijs voor het diner bedraagt € 29,50 pp, kinderen tussen de 5 en 12 jaar betalen € 14,50 en  de allerkleinsten tot 5 jaar eten gratis mee. Er zal keuze zijn uit talloze verrassende gerechten voor iedereen wat wils. Wij raden u aan om tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. =RESERVEER HIER=

Maandag 9 mei t/m donderdag 12 mei

De rest van onze openingsweek zal zijn gericht op het ontdekken van ons Grand Café. Wij willen graag bereiken dat iedereen op een leuke manier kan kennismaken met onze zaak op een manier wanneer het hem of haar uitkomt. Vandaar dat wij gedurende deze week verschillende acties hebben verzonnen. Elke dag hebben wij de volgende aanbiedingen:

09:00-17:0025% korting op ons gehele assortiment

Om u echt kennis te laten maken met ons Grand Café geven wij deze week s’ochtends en s’middags 25% korting op alles! Koffie, thee, lunch, bier, fris, snacks, wijn, noem maar op, alles wat op de kaart staat kunt u uitproberen met 25% korting. Reden genoeg om ons de kans te geven u te laten zien wat er allemaal mogelijk is bij Cheers.

17:30-21:00 – Gratis fles wijn bij ieder diner

Om de openingsweek compleet te maken geven wij bij ieder* diner voor 2 personen een gratis fles wijn weg voor aan tafel. Ook onze wijnen zijn ruim geselecteerd en dat willen wij u zeker niet laten ontgaan. De huiswijn wordt bij Cheers echt de wijn van het huis! * Deze aanbieding geldt wel pas bij een minimale besteding van € 45,-

Kortom; Een geweldige week om kennis te maken met ook uw nieuwe Grand Café in Diemen!

Wij zijn zeer blij en vereerd om in Diemen deze geweldige plek te mogen exploiteren en zullen er met veel passie en plezier een fantastische zaak van maken voor jong en oud. Tot ziens bij Grand Café Cheers!

Angelo Stassen & Danny Homma