Verbouwing week 2

Week 2 van de bouw zit er op.
In het pand zie je op het eerste gezicht nog niet veel van de vorderingen maar die zijn er zeker. De profielen van het plafond liggen er nu geheel in, de sprinklerinstallatie is volledig geïnstalleerd en de brandmeldinstallatie is tevens compleet gelegd en klaar voor afwerking nadat het plafond gesloten wordt.

Ook hebben we al wat tegenslagen gehad betreft lekkage. Als eerste kwamen we erachter dat er een lekkage aan de bovengelegen flat was die doorsijpelde ons pand in. Deze is inmiddels verholpen waardoor het dak nu volledig waterdicht is smile-emoticon Na deze lekkage bleek zaterdag dat er een sprinkler kop niet goed was aangesloten wat ook een waterballet tot gevolg had. Ook deze lekkage is zelfs zaterdagnacht nog verholpen waarbij gegarandeerd is dat dit uiteraard niet meer voor kan komen. Gelukkig is bij beide lekkages de schade beperkt gebleven en heeft het niet voor oponthoud gezorgd in de planning.

Tevens hebben wij deze week samen met de architect en de interieur bouwer nog wat aanpassingen gedaan in diverse aanzichten en de bar.

In bouwweek 3 worden alle kabels qua elektriciteit, audio, media gelegd zodat de week erop het dak dicht kan. Ook wordt er begonnen aan de muren, de waterleiding en afvoeren. Dinsdag is er nog een korte vergadering gepland waarbij de planning nog duidelijker wordt richting de opening.