Tipje van de sluier Grand Café Cheers #1

Alvast het eerste tipje van de sluier over wat u kan verwachten van ons Grand Café.

De totale oppervlakte zal ongeveer 290m2 zijn na het installeren van de box in box voor de demping van het geluid. Deze zal worden onderverdeeld in de volgende voorzieningen:

Bar

Er wordt een grote bar geplaatst in het midden van de zaak met 28 ruime zitplaatsen. Het barblad zal van dermate grootte zijn dat u comfortabel aan de bar kunt eten zodat u meer betrokken bent bij de gezelligheid van ons Grand Café. Buiten dat het een superleuke ervaring is om aan de gezellige bar te eten, is de bar uiteraard ook beschikbaar voor borrels, speciaalbieren, fris, mix drankjes en cocktails.

Tafelzetting

Buiten de 28 plaatsen aan de bar, zullen er nog 101 zitplaatsen worden gecreëerd. Deze in verschillende opstellingen en hoogtes.  Diverse banken, bartafels, lounge-plekken en een stamtafel zullen het geheel een open en gezellige uitstraling gaan geven. Totaal zullen er dus binnen 129 zitplaatsen komen, voor ieder wat wils. Of u zich nou rustig wilt terugtrekken, vol in de gezelligheid wilt dineren, even lekker de krant wilt lezen onder het genot van een kop koffie, in privacy wilt lunchen met uw gezelschap of een gezellige avond aan de bar wilt hebben, Bij Grand Café Cheers is straks alles mogelijk.

Terras

Aan de gehele voorzijde van ons pand op het marktplein komt er een terras met ongeveer 64 zitplaatsen, volledig in de zon, de gehele dag. Het terras zal uitgevoerd worden in diverse hoogtes en nog een gedeelte lounge. Hier kunt straks genieten van een lekker ontbijt vroeg in de morgen, een lunch in de zon, of zelfs een romantisch diner op een mooi verlicht terras in de avond.

Binnenkort volgen er nieuwe berichten met de overige voorzieningen die wij gaan aanbieden.