We gaan weer open!

Het is nog niet echt waar we op gehoopt hadden, maar het is een begin! Het terras mag open van 12:00 – 18:00. Uiteraard doen we dat want ieder beetje is toch iets. Vanaf 28 januari zijn wij daarom iedere dag geopend voor afhalen van 12:00 – 20:00, het terras is geopend van 12:00 – 18:00 en diner bezorgen wij ook nog thuis vanaf 18:00 – 20:00.

Om lege tafels op het terras te voorkomen reserveren wij tafels op het terras alleen ter plekke voor dat moment. U kunt dus niet vooruit uw tafels reserveren maar kom gewoon lekker langs en wij zorgen wel voor een plekje, er is plaats genoeg.

Ook moeten wij volgens de regels werken waardoor er maar 2 personen aan een tafel mogen zitten tenzij het 1 huishouden betreft.

Wij hopen op een gezellige heropening en gaan daar onze uiterste best voor doen samen met hulp van jullie. Dus als het straks 18:00 is, verlaat dan ook rustig het terras en volg de aanwijzingen van het personeel op. Wij hadden ook liever veel langer open gewild maar wij hebben helaas geen invloed op de regels vanuit de overheid. Uiteraard kunt u na 18:00 wel gewoon afhalen bij ons, maar moet u helaas uw consumptie elders dan ons terras nuttigen, hoe krom het ook is.