Cheers helpt de daklozen

Diemen voor stichting Z!
Waarschijnlijk ken je ze wel, de verkopers van de Z! krant. De dak- en thuislozen die de krant schrijven en verkopen voor de deur bij winkelcentra. De Z! krant is een prachtig initiatief waarmee deze mensen op een eerlijke manier inkomsten kunnen genereren waarmee zij uiteindelijk weer hun draai kunnen vinden in de maatschappij.

Het gaat niet goed met de Z! krant. Mensen kopen de krant niet (soms wordt in plaats daarvan geld aan de verkoper gegeven) waardoor er geen nieuwe kranten worden ingekocht en de drukkosten steeds hoger worden. Gelukkig zijn er genoeg vrijwilligers die de Z krant helpen waar zij kunnen. Zelf gaat het concept mij nauw aan het hart. Mijn opa, die ook dakloos is geweest, schreef voor de krant. Daarom wil ik me graag inzetten om ze een handje te helpen.

Er is een enorme behoefte aan warme winterjassen, mutsen, sjaals en andere warme winterkleding. Ik heb in overleg met de Z! besloten om deze voor hun te gaan inzamelen.

Deze kunnen tot 23 januari op verschillende manieren worden ingeleverd.

  1. Zelf langsbrengen of opsturen naar stichting Z! in Amsterdam Oost.
    Stichting Z! Tweede Oosterparkstraat 72, 1091 JG Amsterdam
  2. Een afspraak maken om de spullen langs te brengen bij Grand Café Cheers.
    Afspraak maken kan via 0646092926
  3. Een afspraak maken om de spullen (in Diemen) op te laten halen. Ik zal 2 ophaalrondes doen op zondag 16 en zondag 23 januari voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om de spullen te brengen of te versturen.
    Afspraak maken kan via 0646092926

Ik hoop natuurlijk dat er enorm veel spullen gebracht gaan worden. Op maandag 24 januari worden de jassen naar stichting Z! gebracht vanwaar zij deze verder kunnen verdelen.

Als je de spullen laat ophalen of komt inleveren wacht er een klein bedankje op je.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Grand Café Cheers Diemen, Spiri Soph en Koninklijke Saan BV.