Cheers gaat bezorgen!

Beste mensen,

NU BESTELLEN? KLIK HIER!

Er is inmiddels veel gebeurd en we zijn al 4 dagen dicht vanwege het coronavirus. U begrijpt dat dit een enorme impact heeft op onze zaak waar we inmiddels al weer bijna 4 jaar van kunnen genieten. We zijn heel blij met alle steun die we krijgen maar u begrijpt dat deze niet de volledige dekking zal geven en hebben daarom net als vele andere restaurants besloten om onze gerechten thuis te gaan bezorgen. Wij hebben de afgelopen dagen besteedt om dit op de beste manier voor elkaar te krijgen en niet zomaar klakkeloos de bezorging erin te gooien. Wij hebben de afgelopen week hard gewerkt met ons team om de bezorging zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen om de kwaliteit, het bestelproces en vooral de hygiene te kunnen waarborgen. Vanaf nu staat de website www.cheersbezorging.nl online waar u onze heerlijke gerechten ook thuisbezorgd kunt krijgen. Tevens kunt u ons eind deze week of begin volgende week  vinden op thuisbezorgd.nl

Wij hopen dat jullie de weg kunnen vinden naar 1 van deze sites om ons en ook onze collega restaurants te kunnen steunen in deze barre tijden voor de horeca en ook om de druk te verminderen op de supermarkten en hun personeel. We weten allemaal niet hoe lang dit gaat duren en of we de mogelijkheid nog hebben of krijgen dat we weer gezellig samen kunnen zijn in ons restaurant of in die van anderen maar we weten wel dat alle horecaondernemers met hun ontelbare medewerkers er alles aan zullen doen om dit voor elkaar te krijgen. Steun ze als u de mogelijkheid heeft en geniet tevens van hun inzet om u een heerlijke maaltijd te bezorgen en hun hoofd boven water te houden.

Wij en ons team van Cheers wensen u in ieder geval veel succes en gezondheid toe in deze tijden en hopen u snel weer te mogen begroeten in onze zaak .

Angelo Stassen & Danny Homma en het voltallige team van Grand café Cheers.